Naším posláním vždy bylo podporovat kulturu skvělého espressa, což znamená mnohem více než jen vybírat a distribuovat kávu té nejlepší kvality pro kavárny. Ve skutečnosti jsou zapotřebí velké dovednosti při pražení produktu a také velká pozornost při jeho přípravě, se zvláštním ohledem na školení a pomoc našim odhadovaným baristům. Aby v obtížném umění přípravy vynikající kávy nebylo nic podhodnoceno. Je to malé umělecké dílo, zdroj potěšení, které lze zaručit pouze týmovou prací mezi námi a našimi baristy.
Výroba kávy od roku 1981
Káva je umění, které předáváme více než 40 let
Jsme pražírny kávy s rodinnou tradicí. Výroba kávy je umění, které předáváme více než 40 let, z naší pražírny na břehu jezera Iseo, která je nyní také školou a naším hlavním sídlem. Přirozený vývoj pro rodinu, která v minulosti i dnes pracuje na vytváření skvělých espress a na podpoře kávové kultury. Od roku 1981 ve skutečnosti všechno rostlo, ale nic se nezměnilo. Každý den patron Gino Uberti, jeho syn Paolo a my všichni zkoumáme nejlepší zrna. O pražení pečujeme s velkou pozorností. Trénujeme a podporujeme baristy, mistry chutí i nejmladší umělce budoucnosti. Vždy s vášní a oddaností všech dob.